capcelera compartim1

ENC

ENC

Dimecres, 14 Juliol 2021 08:51

Receptes per no llençar res!

RECEPTES PER NO LLENÇAR RES: La Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Badalona ha publicat un recull de més de 40 receptes d’aprofitament proposades per alumnes de les escoles de la xarxa.

http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=119553&rendition=web

Dimecres, 14 Juliol 2021 08:47

Tocats de l'Ala!!

"Tocats de l'ala" és una nova sèrie que ens descobreix, d'una manera interessant i divertida, els ocells que conviuen amb nosaltres..

 

Dimecres, 14 Juliol 2021 08:45

Documentals en guerra amb el plàstic

T'oferim un llistat de propostes cinematogràfiques que, des d'una consciència ambientalista, t'ajudaran a reduir la contaminació plàstica.

https://xarxanet.org/ambiental/noticies/documentals-en-guerra-amb-el-plastic

Dijous, 22 abril 2021 08:53

SEO/Birdlife Identificador d'ocells

App desenvolupada per SEO/Birdlife que ajuda a identificar els ocells més comuns de la península ibèrica i, si es desitja, compartir-ne les observacions.

Per a descarregar l’aplicació:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alborgis.seo&hl=es

Dijous, 22 abril 2021 08:51

ETHICAL TIME

App que permet buscar i comprar roba ètica a través de més de 300 marques i botigues de roba a escala europea.
Per a descarregar l’aplicació: https://ethicaltime.com/

Dijous, 22 abril 2021 08:49

PAM A PAM

Aquesta App pretén donar a conèixer iniciatives d’economia solidària a Catalunya. Els punts que es mostren al mapa responen a premisses d’economia solidària i es classifiquen en tres blocs: impacte social, impacte ambiental i organització i treball.


Per a més informació veure la pàgina web: https://pamapam.org/ca/
Per descarregar l’aplicació: https://pam.es.aptoide.com/app

Dijous, 22 abril 2021 08:46

AIRE.CAT

App desenvolupada per la Generalitat de Catalunya que permet conèixer la qualitat de l’aire mesurada a les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de Catalunya. En qualsevol moment i des de qualsevol lloc es pot obtenir informació sobre la qualitat de l’aire que es respira, el pronòstic de la qualitat de l’aire prevista per el dia en curs i els propers dies, i rebre notificacions filtrant per zona i contaminant.

Per a descarregar l’app:
http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/atmosfera/qualitat_de_laire/descarrega_app/

Dijous, 22 abril 2021 08:43

TOO GOOD TO GO

App mòbil que té com a objectiu lluitar contra el malbaratament alimentari mitjançant l’oferta de lots de menjar sobrants que l’usuari pot comprar a través de l’aplicació. A tot l’estat espanyol hi ha més de 3000 establiments que hi participen i ofereixen aliments sobrants.


Per a més informació veure el vídeo: https://youtu.be/NpV5Wp_4DfI
Per a descarregar l’app: https://toogoodtogo.org/en

Dijous, 22 abril 2021 08:40

El COCO

App mòbil gratuïta que té com a objectiu fomentar un consum més conscient. Escaneja els codis de barres dels productes i els puntua amb una nota de 0 a 10. S’ha desenvolupat en col·laboració amb el dietista i biòleg Juan Revenga i segueix les recomanacions de l’OMS sobre alimentació saludable.

Per a més informació veure el vídeo: https://youtu.be/1Z6kWFdEnMc
Per a descarregar l’app: https://elcoco.es/

Dijous, 22 abril 2021 07:05

En Marxa les Passejades del Parc 2021!

Aquesta primavera s’han iniciat amb un gran èxit de convocatòria les vint-i-set passejades del parc programades per l’any 2021.
Les passejades són guiades per educadors ambientals de l'Escola de Natura del Corredor, experts coneixedors del territori i tenen l’objectiu de donar a conèixer la biodiversitat, els projectes i estudis que es fan i el patrimoni natural i paisatgístic del Montnegre i el Corredor. Per això recorren indrets i racons arreu del parc, sovint poc coneguts.
Aquest mes d’abril els participants han descobert projectes de millora forestal per adaptar els boscos al canvi climàtic, paisatges agrícoles propers al parc i autèntics tresors botànics com la roureda de Tordera.
Totes les passejades segueixen el protocol per COVID-19 establert i per això estan limitades a 10 participants, essent obligatòria la inscripció prèvia.

Telèfons inscripcions: 937955405 / 937955228

E-mail inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si us voleu descarregar el programa cliqueu aquí!!

 

Pàgina 1 de 14