capcelera compartim1

Nova guia de les Singularitats Naturals del Maresme

Creat: Dimarts, 24 Juliol 2018 07:17
Escrit per 
Publicat a: Territori
Llegir 2733 vegades

Al Maresme estem d'enhorabona! A iniciativa de les biblioteques municipals de la comarca s'ha publicat una fantàstica guia de les Singularitats Naturals del Maresme amb l'objectiu de donar a conèixer aquells tresors desconeguts, coneguts o mal coneguts del nostre territori.

Per cada municipi de la comarca s'ha escollit una curiositat o un tresor natural a conèixer, del qual hi ha un article redactat per algun dels nombrosos col·laboradors amb qui s'ha comptat: de mestres de la comarca com en David Farell (Escola Sant Feliu de Cabrera), passant per l'Escola de Natura del Corredor, biòlegs de referència com en Cèsar Gutiérrez, tècnics o veïns. Tots plegats ajuden a fer picar la curiositat per descobrir els frares cugots, la roureda inundable de Tordera, la posidònia oceànica, les mines de Can Palomeres o tants i tants altres tresors naturals que serva aquest nostrat terrer maresmenc.

Tot i que s'ha editat 1000 exemplars, la guia és accessible a través de les apps gratuïtes de les bibiloteques del Maresme:

App per a Android

App per a iOS

page 1 thumb large

Valorar aquest article
(0 vots)