capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Trobada Virtual Escoles Bressol XESC

Detalls específics

Data 2020-06-01
Tema PROGRAMA EV
Nivell educatiu Escola bressol

Resum

Notícia

“Hi havia una vegada, en un país no gaire llunyà, una Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya, la XESC, que tenia la proposta d'organitzar una trobada d’escoles bressol. La Xarxa volia que les educadores i els educadors de tot el país poguessin compartir experiències i aprendre noves maneres de fer a la seva escola, més sostenibles. Tot estava a punt... fins que, ai, ai, ai, va arribar un virus terrible que ho va capgirar tot.

La bona gent de la XESC estaven molt amoïnats. Com estaven passant aquests dies les mestres, i les famílies dels infants, des de casa?. Com podrien, tots plegats, compartir les dificultats que patien per portar endavant el projecte de sostenibilitat que perseguien?

Dit i fet, la gent coratjosa de la XESC va decidir adaptar-se al context que estem vivint i combatre la situació creada pel virus maligne... i, en bon format virtual, van tirar endavant la trobada!!!.

I tothom a la XESC van ser feliços i van menjar anissos”.

La data escollida és el dilluns 29 de juny a les 17 h i per afegir-vos només caldrà que seguiu els passos següents:

 

Comptarem amb dues persones expertes que prèviament hauran recollit les vostres inquietuds. Són el David Aparicio i la Laia Capdevila que conjuntament, van acompanyar durant cinc anys el seminari mensual d'infantil "Sentim, reflexionem i compartim " del programa Escoles + Sostenibles de Barcelona. 

·         David Aparicio, després  de molts anys de treballar a les escoles bressol de l'Ajuntament de Barcelona ara fa temps que és a l'Espai Familiar del Raval acompanyant a famílies i els seus infants. Ha fet diverses formacions per a mestres. 

·         Laia Capdevila, ha estat més de dotze anys treballant al programa Escoles+Sostenibles de Barcelona. Actualment realitza sessions d’acompanyament a grups de treball de professorat i/o educadores imparteix tallers sobre com integrar el cos i les cures en l’àmbit laboral o familiar.

 

Inscripció

Ens heu de deixar les vostres dades en aquest formulari i us facilitarem l’enllaç per entrar a la sessió virtual. Termini: 15 de juny.

En aquest formulari us demanem que ens traslladeu els vostres neguits o reflexions en 3 aspectes:

-          Durant els dies de crisi sanitària, com a educadores, heu sentit que es tenia cura de vosaltres?

-          Heu pogut ajudar les famílies en el confinament per a que no es perdés el projecte d’educació ambiental del centre? Quines dificultats hi heu trobat? Alguna bondat del confinament en aquest sentit?

-          Com us imagineu la tornada amb els infants? Com us agradaria que fos?

 

Què farem el dia 26 de juny?   

Una videoconferència on totes ens podrem veure i compartir una estona, acompanyades del David i la Laia que intentaran respondre, a partir d’un diàleg, les qüestions que heu plantejat a l’espai d’interrogants. Us garantim que valdrà la pena i serà un moment de motivació i d’alegria.

Durada màxima 60 minuts.            

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar