capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

La Generalitat convoca el Premi Escoles Verdes 2020

Detalls específics

Data 2020-06-30
Tema PROGRAMA EV
Escola PROGRAMA EV

Resum

El guardó, amb 6.000 euros de dotació total, reconeix una trajectòria de millora continuada, una actuació singular i un

Notícia

La Generalitat ha publicat la convocatòria del Premi Escoles Verdes per al 2020, que reconeix públicament trajectòries i iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat dutes a terme per centres educatius que disposen del Distintiu d'escola verda atorgat per la Generalitat. El premi inclou tres categories diferents:

En reconeixement a una trajectòria de millora continuada en el procés d'ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora del seu entorn (3.000 euros de dotació).
En reconeixement a una actuació singular, dins o fora del centre educatiu, i que reculli el màxim de contextos d'acció que promou el Programa escoles verdes: la participació de tota la comunitat educativa, la gestió ambiental del centre, el currículum i la difusió i la implicació vers l'entorn (1.500 euros de dotació).
En reconeixement a un treball en xarxa, realitzat conjuntament amb altres agents del territori (altres centres educatius o institucions o entitats), per a la millora ambiental dels diferents centres que participen en el projecte i del seu entorn (1.500 euros de dotació).

Termini presentació de candidatures: del 26 de juny fins al 23 d’octubre.

 

CONSULTEU LES BASES AQUÍ!

 

 

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar