capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

L'Escola de Natura de can Lleonart, a Sta Fe del Montseny, pionera a Catalunya i a l'estat espanyol, commemora el 40è aniversari.

Detalls específics

Resum

Tot traçant aliances, la Diputació de Barcelona, el programa Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya i la Societat

Notícia

Can Lleonart ha complert 40 anys. Promoguda per la Diputació de Barcelona i dirigida pel naturalista Martí Boada, avui doctor en geografia i Premi global 500 de les Nacions Unides, fou creada el 1978, essent la primera escola de natura de l'estat espanyol. Santa Fe del Montseny fou l'escenari dels inicis de l'educació ambiental al país.
Els dies 6 i 7 de juliol i als entorns de l'Espai Montseny de Viladrau i de Can Lleonart, ambdós equipaments vinculats al Parc Natural del Montseny, Martí Boada, Lluís Pagespetit i Joan Manel Riera van dirigir un curset vivencial adreçat al professorat per al disseny d'itineraris pedagògics i la creació de recursos en el medi natural. En el context formatiu d'Escoles Verdes.
Les jornades foren un compendi de descobertes a la natura, d'experimentació amb tots els sentits, de la pedagogia a partir del treball de camp i, particularment, d'un munt d'experiències viscudes pel Martí, referent de tots els educadors ambientals del país.
En els propers mesos, diverses activitats i produccions seguiran l'estela commemorativa d'aquest 40è aniversari.

 p03i0942

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar