Detalls específics
Resum
Jornades per adaptar Àrees Marines Educatives a centres catalans amb intercanvis, visites a espais naturals i col·laboraNotícia
Els dies 28 i 29 de novembre es van dur a terme unes jornades que van reunir personal de l’Oficina Francesa de la Biodiversitat per adaptar la metodologia de les Àrees marines educatives a 3 centres catalans: l’Escola Guillem de Montgrí de Torroella de Montgrí, l’Escola Portitxol de l’Estartit i l’Institut Maremar del Masnou.
El primer dia ens vam reunir a l’Estartit i el segon dia vam anar al Masnou. Hi van participar docents i membres dels equips directius dels tres centres educatius així com representants del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, representants de l’Ajuntament del Masnou, de la Xarxa d’Escoles Verdes, de l’Institut de Ciències del Mar i l’equip d’assessories d’escoles verdes: Tosca de Girona i l'Escola de Natura del Corredor com a assessors del Maresme.
En aquestes jornades es va fer un treball de presentació de la metodologia, intercanvi d’experiències i finalment es van visitar diferents espais naturals de la costa de l’Estartit, les Illes Medes i la platja del Masnou.
Durant aquest curs es farà la selecció de l’espai natural que s'apadrinarà a partir de la diagnosi que portarà a terme l’alumnat participant. S’han previst intercanvis amb centres educatius francesos que tenen experiència amb les àrees marines educatives de fa molts anys. En definitiva, un projecte engrescador que obre la mirada de les nostres escoles cap al mar, als rius i a d'altres espais naturals.
Escriure un comentari