capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Es convoca el Premi Agricultura i Escola 2018

Detalls específics

Data 2018-06-14
Tema Alimentació
Escola PROGRAMA EV

Resum

Notícia

Un any més, s'ha convocat el Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica: http://setmanabio.cat/premi-escola/
Aquest premi vol incentivar i reconèixer la realització de línies de treball per part dels centres educatius de Catalunya destinades a promoure el coneixement de l'agricultura i l'alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

D'acord amb la novetat introduïda en l'última edició del Premi, poden optar al guardó una amplia varietat de propostes:
· Projectes de centre

· Activitats concretes portades a terme dins del centre escolar ja siguin de recerca científica, artístiques, lingüístiques, etc.

· Activitats festives o commemoratives organitzades pel centre

· Treballs de recerca de Batxillerat

Actuacions de transformació dels espais escolars: patis, menjadors, aules, etc.
Reconeixement de la tasca d'una persona de la comunitat educativa o entitat en la promoció de l'agricultura i alimentació ecològica al centre
Material en format paper com quaderns de treball, fulletons, revistes, etc.
Material digital com activitats on-line, Apps, vídeos, etc.
Altres
Aquestes accions s'han d'haver dut a terme com a mínim durant el curs 2017-2018.

La inscripció estarà oberta del 4 de juny al 16 de juliol del 2018 i per tal de participar serà necessari presentar una memòria explicativa de l'experiència, d'acord amb les directius indicades a les Bases del Premi. Es valorarà que les propostes siguin innovadores i transformadores, contribueixin a desenvolupar les competències curriculars, es caracteritzin per la participació, implicació i comunicació de l'alumnat, fomentin el treball cooperatiu, es projectin a la comunitat, estableixin llaços amb el món professional i es trobin en el marc dels ODS.

La comunicació del veredicte del jurat als centres tindrà lloc l'1 d'octubre i l'acte de lliurament dels premis es durà a terme el dia 25 d'octubre a l'Institut Montjuic de Barcelona, guardonat amb el 1r Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2017. Aquest acte es celebrarà en el marc de la Setmana Bio a l'escola, una setmana destinada a la divulgació i el foment de la producció i alimentació ecològiques dins la comunitat educativa.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar