Compartim experiències

Buscar

 lupa png

 

 

L'Escola l'Olivera de Cabrils participa al 3er Simposi Esenred a Segòvia

Detalls específics

Comarca Maresme
Escola L’Olivera
Data 2017-07-27
Nivell educatiu Primària
Tema PROGRAMA EV

Resum

L'Escola l'Olivera de Cabrils va participar amb la delegació catalana al 3r Simposio Esenred a Valsaín el passat juliol.

Notícia

L'Escola l'Olivera de Cabrils va participar, juntament amb una àmplia representació catalana, al 3r Simposio Esenred que es va celebrar els dies 3,4 i 5 de juliol a Valsaín (Segòvia), al CENEAM (Centro Nacional Educación Ambiental). Aquest simposi és el punt de trobada del professorat de totes les xarxes d'escoles verdes de tot l'estat espanyol. Així doncs hi havia representants bascos, andalusos, canaris, riojans i dels altres països catalans. L'objectiu de la trobada és compartir espais, experiències (enguany fins a 66 de presentades!), reflexions i amistat. Resulta una experiència memorable per a tothom!

En el cas de l'Olivera, en Ferran de Pedro (cap d'estudis i coordinador de la comissió verda), va presentar l'experiència de l'escola sobre la participació. Va agradar molt i molts mestres d'altres contrades li van fer nombroses preguntes. Us deixem la presentació en pdf i un enllaç al blog d'ESENRED:

Olivera_ESenRED_-_Simposio_2017.pdf

Esenred Blogspot

IMG 20170704 WA0006

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar