capcelera compartim1

Mai 2018
Dimarts, 29 Mai 2018 10:32

"Camins" és una iniciativa gratuïta (amb inscripció prèvia) plantejada per acollir tothom, infants i adults, si bé es facilita principalment l'accés i la participació de persones amb diversitat funcional.

La ruta, amb una extensió de poc menys d'un quilòmetre i mig, transita per part de l'itinerari La plana del Corredor. Aquest itinerari no està adaptat, però la configuració amable del terreny el converteix en fàcilment transitable. De la mà de personatges singulars, "Camins" explora, en diferents parades, els cincs sentits (vista, tacte, oïda, gust i olfacte).

Existeix la possibilitat de demanar un intèrpret de llenguatge de signes i préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari. En el moment de fer la reserva, cal indicar si es requereixen aquests serveis.

"Camins. Un viatge pels cinc sentits"

Dies programats: 14 d'abril, 12 de maig, 9 de juny, 14 de juliol, 15 de setembre i 14 d'octubre.

Preu: gratuït, però cal fer reserva.

Lloc: santuari del Corredor.

Distància: 1.450 m. Dificultat: baixa. Horari: es fa un passi, de les 12 a les 13 h.

Opcions: es pot sol·licitar tant un intèrpret de llenguatge de signes com el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari. Cal indicar-ho en el moment de fer la reserva.

Informació i reserves: tel. 937 855 461, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 17.30 h; a/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Cal portar calçat adequat per caminar i roba adient per a l'època de l'any.

Publicat a Territori